Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

8ste Europese kwaliteitsconferentie EUPAN

Datum: 

logo e-procurementOp 1 en 2 oktober 2015 vindt de 8ste Europese kwaliteitsconferentie van EUPAN plaats in Luxemburg. Het onderwerp is: ‘Strengthening the capacity of public administration in tackling current and future challenges, Public administration as part of the solution’.

Deze conferentie is een uniek platform voor Europese organisaties in de publieke sector om hun goede praktijken en ervaringen te delen. De discussie richt zich op hoe men de kwaliteit kan verbeteren van de aanpak bij huidige en toekomstige uitdagingen binnen de overheid.

EUPAN doet een oproep naar goede praktijken die dan worden voorgesteld op de conferentie van 1 en 2 oktober 2015. Via het formulier onderaan (alleen beschikbaar in het Engels) kan je je ‘goede praktijken’ doorgeven. Bekijk eerst de richtlijnen voor de cases, er zijn 5 sleutelthema’s. Uit de toegezonden cases worden er 2 per land gekozen.

Voor vragen kan je terecht bij Isabelle Verschueren (isabelle.verschueren@p-o.belgium.be of 02/790 54 25).
         

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 08 mei 2015.