Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

HRM Night: stem voor de collega’s van de FOD Financiën

Datum: 

People Sphere, het maandblad voor HR-verantwoordelijken, organiseert op 2 april 2015 de 26ste editie van de HRM Night. Dit HR-event beloont jaarlijks de professionals in HR door ze in de kijker te zetten als ambassadeurs van hun beroep.

De federale overheid is dit jaar vertegenwoordigd in 2 categorieën:

  • HR Manager van het jaar: Kurt Van Raemdonck, directeur stafdienst P&O van de FOD Financiën
  • HR Team van het Jaar: de stafdienst P&O van de FOD Financiën.

De FOD Financiën, de grootste overheidsdienst met ongeveer 23.500 medewerkers, doorloopt een ingrijpend hervormingsproces. De FOD wil een nieuwe organisatorische, klantgerichte (de burger) structuur op poten zetten en efficiënt en dienstgericht strategische doelen behalen.

De afdeling P&O, die geleid wordt door Kurt Van Raemdonck, wil eerst de referentiewerkgever van de overheid worden, en bij uitbreiding voor de hele arbeidsmarkt. De collega’s van de FOD Financiën voeren dus competitie met de actoren van de privésector.

Zie jij ze graag beloond worden voor hun werk? Surf naar HRM Night en geef hen uw stem. Je kan stemmen tot 31 maart 2015 (alleen mogelijk met je werkmailadres).

Meer info

 

 

Pagina laatst gewijzigd op 13 maart 2015.