Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

COMM Collection 15: Communicatieacties evalueren (volledig herwerkte versie)

Datum: 

COMM COLLECTION 15: Communicatieacties evaluerenDeze brochure van de FOD P&O geeft een overzicht van wat er bij de evaluatie van communicatieacties komt kijken. Waarom en wanneer zou je evalueren en wat is het onderwerp van je evaluatie? Het grootste deel van deze brochure gaat echter over hoe evalueren.

Na een eerste druk in 2006 werd deze brochure in 2014 herwerkt. Waar de klemtoon in de vorige uitgave op schriftelijke enquêtes lag, ligt nu de nadruk op online enquêtes en de (gratis) tools die daarvoor ter beschikking zijn. Ook andere online hulpmiddelen zoals bv. monitoringtools, en de nieuwe producten van de FOD P&O (checklist voor zelfevaluatie van communicatiekanalen) komen ruim aan bod. De hoofdstukken over focusgroepen en interviews als evaluatietechniek zijn eveneens meer uitgebreid ten opzichte van de vorige uitgave.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 06 november 2014.