Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Evaluatiecyclus en geldelijke loopbaan: laatste rechte lijn

Datum: 

De Ministerraad van 6 september 2013 heeft het koninklijk besluit betreffende de evaluatie in het federaal openbaar ambt en het koninklijk besluit betreffende de geldelijke loopbaan van de personeelsleden van het federaal openbaar ambt goedgekeurd.

Zodra de Koning het besluit 'evaluatie' heeft getekend, wordt het in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd en zal het in werking treden op de 1e van de maand die volgt op de publicatie, waarschijnlijk dus op 1 november 2013. Wat de inhoud van het besluit betreft, zijn de principes die in het nieuwsbericht op Fedweb van 14 juni werden toegelicht, nog altijd van toepassing.

Voor het koninklijk besluit 'geldelijke loopbaan' wordt gewacht op een bijkomend advies van de Raad van State over de bijlagen van het besluit. Als dat advies geen grote wijzigingen bevat, kan de tekst ook ter ondertekening worden voorgelegd aan de Koning. De publicatie in het Belgisch Staatsblad zal waarschijnlijk begin oktober plaatsvinden, en de inwerkingtreding op 1 januari 2014.

Naar aanleiding van de opmerkingen van de Raad van State over de inhoud van het besluit werden er enkele technische wijzigingen aan verschillende artikelen aangebracht, maar de grote lijnen van de hervorming, zoals die op 12 juli 2013 op Fedweb werden gepubliceerd, blijven van toepassing.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 10 september 2013.