Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

OFO: nieuwe talenwebsite

Datum: 

Het OFO lanceert een nieuwe talenwebsite voor federale personeelsleden op 16 mei.

Vanaf 16 mei vind je op de nieuwe talenwebsite van het OFO tientallen oefentips, taallinks, taalspelletjes, apps, leestips

Je vindt er ook een oefenpartner! Als je je registreert en een profiel aanmaakt, kan je zoeken naar een federaal ambtenaar met dezelfde (professionele) interesses maar een andere moedertaal met wie je kan afspreken, babbelen, mailen …

Een rijke bron dus voor iedereen die het Frans of Nederlands 'in real life' wil oefenen en verbeteren. Met de talenwebsite wil het OFO ook chefs, communicatiediensten en organisaties inspireren bij het stimuleren van de tweetaligheid. Met heel wat ideeën kun je ook als team of als organisatie aan de slag. Veel van de taalspelletjes die worden aangeraden zijn ideaal voor wie een conversatietafel organiseert.

Kom naar de lancering op 16 mei en speel het groot cultureel taaloefenspel.

Op 16 mei wordt de talenwebsite feestelijk gelanceerd. Na de officiële inhuldiging van de website door staatssecretaris Hendrik Bogaert, spelen meer dan honderd federale ambtenaren een groot cultureel taaloefenspel.

Het OFO nodigt alle federale personeelsleden uit om zich in te schrijven!

Waar?

  • In het forum met balkon van de Koninklijke Bibliotheek, Keizerslaan 2 - 1000 Brussel

Wanneer?

  • Donderdag 16 mei 2013 van 12.30 u tot 13.30 u

Inschrijven?

of

Pagina laatst gewijzigd op 30 april 2013.