Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Employer of the year 2013: de FOD Werkgelegenheid wint de bronzen award

Datum: 

Logo Employer of the Year 2013

Verschillende federale administraties deden mee aan de wedstrijd 'Employer of the year 2013', georganiseerd door Vacatures/Références, Acerta en de Vlerick Business School. Die laatste selecteerde de organisaties op basis van objectieve criteria. Werkgevers beslisten dus niet zelf over hun deelname.

De FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg behoort tot de finalisten van de wedstrijd: de FOD behaalde de bronzen award in de categorie non-profit. Die sector omvat de federale en regionale overheden, de lokale, provinciale en gemeentelijke besturen, de overheidsbedrijven en onderwijs.

De KU Leuven sleepte de eerste prijs in de wacht en de Vlaamse overheid won zilver. De publieksprijs ging naar de Universiteit Gent.

De FOD Werkgelegenheid heeft zijn finaleplaats te danken aan de kwaliteit van het HR-dossier waarmee hij deelnam aan de wedstrijd en de gelijkenis tussen het imago bij buitenstaanders en de visie van het HR-departement van de organisatie.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 29 april 2013.