Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Randstad Awards: federale overheidsdiensten 2de beste werkgever (categorie overheid)

Datum: 

Op 21 maart 2013 werden de Randstad Awards, de prijzen voor meest aantrekkelijke werkgever, uitgedeeld. De federale overheidsdiensten haalden in de categorie ‘publieke diensten’ een  mooie tweede plaats met 46,3%. Bij de Franstalige respondenten staan ze zelfs op 1.

Respondenten kunnen in deze enquête punten verdelen over 17 ‘bouwstenen’: loonpakket, werkzekerheid, werksfeer, jobinhoud, balans werk-privé, werkvoorwaarden, innovatie, enz. Voor de overheid komen werkzekerheid, financiële gezondheid en de balans privé/werk als beste uit de bus.

Dit jaar werden niet alleen de motieven om voor een werkgever te kiezen onderzocht, maar ook die om er te blijven werken. En bij vergelijking van de publieke en private sector slaat de balans, net als vorig jaar toen de federale overheidsdiensten als winnaar uit de bus kwamen, helemaal door naar de publieke sector.

Meer info

 

 

 

Pagina laatst gewijzigd op 09 april 2013.