Skip to main content

Project "Not Found": Fedweb gaat in zee met Child Focus en Missing Children Europe

Datum: 

Fedweb gaat samenwerken met het project "Not Found" van Child Focus en Missing Children Europe. Via dit initiatief wil men niet-gevonden webpagina's, de zogenaamde 404-foutpagina's, gebruiken voor het verspreiden van opsporingsberichten.

Het doel van het project is zoveel mogelijk mensen, organisaties en bedrijven aansporen om zich achter het initiatief te scharen via de website www.notfound.org.

Via deze link word je naar een overzicht gebracht van een aangepaste 404-foutpagina met een opsporingsbericht op Fedweb.

Hoe ga je te werk?

Je hoeft enkel een bestand (of code) te downloaden dat je op www.notfound.org vindt. Dit integreer je in je website en het opsporingsbericht zal automatisch verschijnen op de 404-pagina's van de site in kwestie. De installatie neemt slechts een paar minuten in beslag en daarna is alles geautomatiseerd.

Ga naar www.notfound.org om er de module te downloaden die je op je website moet integreren. Je vindt er ook de volledige voorstelling van het project en de technische specificiteiten ervan.

Ook andere federale websites doen mee aan dit initiatief:

Meer info

 

Pagina laatst gewijzigd op 08 oktober 2012.