Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Kanselarij: 3e plaats op de All Day Long Award 2012

Datum: 

De Kanselarij van de Eerste minister heeft de derde plaats behaald van de All Day long Award 2012.

Een flink deel van de verbruiksmomenten situeren zich op het werk. De All Day Long-campagne speelt hierop in en probeert bedrijven aan te sporen aandacht te schenken aan het eten van groenten en fruit op de werkvloer. De award werd op dinsdag 12 juni uitgereikt door Kim Gevaert, ambassadrice van de All Day Long-campagne. 106 organisaties uit alle sectoren namen deel aan de wedstrijd. Winnaar van de Award was het Jessa ziekenhuis uit Hasselt en op de tweede plaats eindigde TVH Parts nv uit Waregem.

Sinds 2010 levert de Kanselarij grote inspanningen voor de gezondheid van haar personeel. Elke week wordt er fruit aangeboden, er zijn yogalessen en er is onze gezonde en duurzame keuken. Er is ook de mogelijkheid om te fitnessen of zich te laten masseren dankzij de sociale dienst. Al deze acties dragen elke dag bij tot het welzijn op het werk en deze prijs is daar de bekroning van.

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 22 juni 2012.