Skip to main content

Volg het OFO en Selor op de sociale media!

Datum: 

Het OFO is al online met zijn LinkedIn groep en met Fedweb, maar vanaf nu is het ook actief op Facebook en Twitter. Via deze "nieuwe" communicatiemiddelen wil het OFO zijn klanten nog beter en sneller informeren en tegelijk ook polsen naar hun mening.

  • LinkedIn

    Het OFO heeft een groep op LinkedIn waar informatie uitgewisseld wordt over Leren en Ontwikkelen. De meeste leden zijn opleidingsverantwoordelijken, HR-professionals en SPOC's. Ga naar de groep OFOIFA op www.LinkedIn.com.
  • Facebook

    Op de OFO-IFA Facebookpagina post het OFO berichten met praktische informatie voor deelnemers, discussies over opleiding, leren, … en antwoorden op vragen. Word dus zo snel mogelijk fan van het OFO op: www.facebook.com/ofoifa.
  • Twitter

    Alle berichten die op Facebook komen worden ook "getweet". Zo vinden ook twitteraars hun weg naar de Facebookpagina. Wil je ook op de hoogte blijven via Twitter? Volg het OFO dan op: www.twitter.com/ofoifa.

Selor: nu ook op twitter

Na LinkedIn en Facebook maakt Selor nu ook gebruik van Twitter. Selor informeert je over interessante jobs, geeft weetjes en treedt graag met jou in dialoog. Gebruik #selor in je tweet als je een bepaald onderwerp wil starten rond Selor. Meer info op https://twitter.com/#!/selor.

Pagina laatst gewijzigd op 16 februari 2012.