Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Taalopleidingen OFO: nieuwigheden

Datum: 

Voortaan vinden de instapgesprekken om deel te nemen aan de standaardopleidingen Frans, Nederlands, Engels en Duits van het OFO nog tweemaal per jaar plaats. Het OFO organiseert elk jaar één taalweek in juni en één in december met Taaldates.

De deelnemers die tijdens de voorbije 2 jaar geen taalopleiding hebben gevolgd bij het OFO, leggen eerst een geïnformatiseerde test af en worden in juni of december uitgenodigd op een Taaldate (=instapgesprek). Tijdens deze Taaldate, die 3 uur duurt, evalueren de  taalopleiders het taalniveau van de deelnemer, bespreken ze zijn/haar doelstellingen en helpen ze hem/haar bij de keuze van de opleiding die hierbij het best aansluit.

De eerste taalweek vindt plaats van 4 juni tot en met 8 juni. Alle deelnemers die zich inschrijven voor 31 maart 2012 worden uitgenodigd op een Taaldate tijdens deze eerste taalweek.

De deelnemers die tijdens de voorbije 2 jaar een taalopleiding bij het OFO gevolgd hebben, moeten niet deelnemen aan de taaldate.

Meer info

  • over de taalopleidingen
  • bij je opleidingsverantwoordelijke

Pagina laatst gewijzigd op 31 januari 2012.