Skip to main content

Soirée diarree: we do give a shit

Datum: 

Soirée diarree - vrijdag 16 december 2011 - vanaf 15uMedewerkers van de FOD Volksgezondheid organiseren Soirée Diarree ten voordele van Music for Life.

Binnenkort starten Studio Brussel en het Rode Kruis met de laatste editie van Music for Life. De campagne staat dit jaar in het teken van de 1,5 miljoen kinderen die jaarlijks sterven aan diarree.

Omdat niet alleen de volksgezondheid van de Belgen, maar ook die van de minder gefortuneerde wereldbevolking belangrijk is, organiseren onze collega’s van de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu op 16 december 2011 een “Soirée Diarree” ten voordele van Music for Life.

Het feest begint om 15.00u en gaat door tot in de vroege uurtjes. Op het programma staan muziek, gezelligheid, een hapje en natuurlijk een drankje om de werkweek mee af te sluiten.

Je kunt dit initiatief op verschillende manieren steunen:

  • Zak op vrijdag 16 december na het werk met je collega’s af naar La Tentation in hartje Brussel.
  • Hang enkele affiches uit in je organisatie. Je kunt de affiches in het Nederlands downloaden en in het Frans
  • Verkoop toegangskaarten (10€) of steunkaarten (5€) in je organisatie. Je kunt een voorraadje bestellen op soireediarree.tickets@hotmail.com
  • Maak reclame voor het feest via je intranet of interne nieuwsbrief of mail de mini-affiche aan alle medewerkers van je organisatie.
  • Promoot de Facebook-pagina en stuur het evenement door aan al je facebookvrienden

Want “We do give a shit”.

Pagina laatst gewijzigd op 02 december 2011.