Skip to main content

“Out of office” wint de wedstrijd "Innovatie als drager van efficiëntie 2011”

Datum: 

Saartje Van Wambeke en Jan MathuHet project Out of office schoot de hoofdvogel af, het kreeg de meeste stemmen achter zich. Re-Lex kreeg de prijs van de jury wegens het belang van dit project voor het publiek.

Op 29 november stelden de finalisten hun voorstellen voor aan de federale managers tijdens het seminarie over de werking van onze diensten: "Beter, met minder, samen, anders: mission possible".

Innovatie blijft in de toekomst een prioriteit voor de federale overheid. Daarom zullen alle projecten zeker nog aan bod komen in het kader van deze innovatieve aanpak.

De 5 projecten in een notendop:

  • Out of office van Saartje Van Wambeke en Jan Mathu: "Anders Samen Werken via de uitbouw van een interfederaal flexiplaces-network in de regio's."
  • Re-lex van Bart Hanssens en Patrick Theys : "Efficiënt publiceren en hergebruiken van wetteksten."
  • Co-pacity van Stefanie Billiet en Eva Kuijken: "We streven naar een compacte en wendbare federale overheid, waarbij we de competenties en talenten van de interne resources samen meer efficiënt en flexibel inzetten en ook aan alle medewerkers een lifetime employability promoten."
  • Grenzeloos klantgericht van Sofie Lombaert en Karel Declercq als vertegenwoordigers van de groep Out of Scope: "Dit project zorgt voor een persoonlijke focus op de klant en het optimaliseren van het potentieel binnen de federale overheid."
  • Klare Kijk van Willem Jan Jacobs en Sofie Van Meel: "Transparantie creëren voor de burger door het aanbieden van thematische overheidsinformatie die verwerkt is in een eenvoudig, intuïtief, grafisch element."

Proficiat aan alle deelnemers!

Meer info

Pagina laatst gewijzigd op 02 december 2011.