Skip to main content

 

Deze website wordt binnenkort gearchiveerd

Fedweb wordt sinds 29 juni 2022 niet meer bijgewerkt. Binnenkort halen we de site definitief offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be.

Overgang naar het niveau C

Een personeelslid van het niveau D kan bevorderd worden naar het niveau C.

Deelnemingsvoorwaarden niveau C

Om aanspraak te kunnen maken op een bevordering moet je:

  • statutair zijn
  • tot het niveau D behoren
  • je in een administratieve stand bevinden waarin je je aanspraken op bevordering kunt doen gelden.

Verloop

Je moet aan een selectie deelnemen. Deze selectie bestaat uit 2 proeven: een algemene proef en een bijzondere proef. Beide zijn uitsluitingsproeven.

Je wordt gerangschikt volgens de punten die je voor de bijzondere proef hebt behaald. Je wordt bevorderd volgens de volgorde van je rangschikking, voor zover je niet de vermelding 'onvoldoende' of 'te verbeteren' hebt gekregen aan het einde van je evaluatie.

Geslaagden

De geslaagden worden, op voorwaarde dat ze de vermelding 'uitstekend' of 'voldoet aan de verwachtingen' behouden hebben, in de openstaande betrekkingen van hun organisatie in dienst geroepen volgens de volgorde van hun rangschikking. Ze kunnen ook ingaan op een aanbod van een andere federale organisatie.

Inschrijving

Binnen de bevordering naar niveau B zijn er 2 gedeeltes van testen. Selor is verantwoordelijk voor de organisatie van het eerste gedeelte, het algemeen gedeelte. Schrijf u in op de website van Selor om op de hoogte te blijven.

Pagina laatst gewijzigd op 22 september 2020.