Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Je wil een individuele coaching voor je loopbaan aanvragen

Als federaal personeelslid kan je, om je te helpen in je loopbaankeuze, een beroep doen op individuele loopbaanbegeleiding. Deze loopbaanbegeleiding duurt gemiddeld een half jaar, met individuele coachings van in totaal acht uur.

Meer info op de site van het OFO.

Bekijk de verhalen van Christine (FOD Volksgezondheid)  en Frédéric (FOD Beleid en Ondersteuning)

 

                                                              

Marc De Durpel, P&O-directeur bij de Pensioendienst vertelt hoe loopbaanbegeleiding binnen zijn organisatie verloopt

"Bij de Pensioendienst kan men kiezen tussen 2 vormen van begeleiding: een gesprek (enkele uren) en/of een loopbaanbegeleiding (meerdere maanden). Een begeleiding komt er gewoonlijk op vraag van de medewerker. Toch vragen we medewerkers die al jarenlang dezelfde functie hebben op een bepaald moment om de balans op te maken om te zien of hun functie hen nog steeds ligt of dat er andere mogelijkheden kunnen worden bekeken. Als de werking van bepaalde diensten verandert, stelt de hiërarchie tot slot ook een loopbaanbegeleiding voor."

 

Pagina laatst gewijzigd op 16 juli 2020.