Skip to main content

Interfederaal satellietkantoor Philippeville

Algemene informatie

  • 1 werkpost wordt per dag ter beschikking gesteld.
  • Het satellietkantoor bevindt zich op de eerste verdieping, lokaal 30.
  • Er is geen restaurant binnen het gebouw maar je mag gebruik maken van een ruimte met vaatwerken, mes en vork en een microgolfoven.
  • Er zijn gratis parkeerplaatsen voor auto's naast het gebouw. Fietsparkeerplaatsen zijn er ook. Parkeer (niet overdekte) voor motorfietsen is ook bezchikbaar voor het gebouw.

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres: 
Interfederaal satellietkantoor Philippeville
FOD Financiën
Rue du Moulin, 234
5600 Philippeville
Telefoonnummer:
+32 257 918 76
Openbaar vervoer: 

Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk de websites van de NMBS of van de TEC om je reisweg te plannen.

 
Openingsuren: 

Van 8u. tot 16u.

Wegbeschrijving: 

Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:

 

Pagina laatst gewijzigd op 18 februari 2020.