Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Interfederaal satellietkantoor Ottignies

Algemene informatie

  • 2 werkposten worden per dag ter beschikking gesteld.
  • Gelieve bij je aankomst te melden aan het onthaal van het gebouw in de Avenue Paul Delvaux 12 om een een toegangsbadge te krijgen.
  • Het satellietkantoor bevindt zich op de eerste verdieping, lokaal 105
  • Je mag gebruik maken van de bezoekersparking (8 plaatsen) van de FOD Financiën naast het gebouw. Een overdekt parking is ook beschikbaar voor de fietsen (8 plaatsen) en voor de moto’s (2 plaatsen).

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto's

 

Contact

  • Maite Merino Anta - Verantwoordelijke logistieke cel
    ​Tel: 02/57 86 196
Adres: 
Interfederaal satellietkantoor Ottignies
FOD Financiën
Avenue Paul Delvaux, 13
1340 Ottignies
Telefoonnummer:
0257 86 196
Openbaar vervoer: 

Het station van gebouw van Ottignies-Louvain-La-Neuve bevindt zich aan 5 kilometers te voet. Bekijk de websites van de NMBS of van de TEC om je reisweg te plannen.

Openingsuren: 

Van 8u tot 19u.

Wegbeschrijving: 

Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:

 

Pagina laatst gewijzigd op 22 september 2022.