Skip to main content

Interfederaal satellietkantoor Ottignies

Algemene informatie

  • 2 werkposten worden per dag ter beschikking gesteld.
  • Bij je aankomst, tussen 8u en 12u moet je je aanmelden bij het onthaal. Tussen 12u en 16u moet je contact opnemen met de dienst logistiek via de intercom.
  • Het satellietkantoor bevindt zich op de eerste verdieping, lokaal 108
  • Je hebt toegang tot de cafétaria.Als je een soep of een sandwich wenst moet je de bestelling plaatsten in de voormiddag. Warme maaltijden moet je 2 aan3 dagen op voorhand reserveren. Je mag cash of met bankkaart betalen.
  • Je mag gebruik maken van de bezoekersparking (8 plaatsen) van de FOD Financiën naast het gebouw. Een overdekt parking is ook beschikbaar voor de fietsen (8 plaatsen) en voor de moto’s (2 plaatsen).

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto's

Adres: 
Interfederaal satellietkantoor Ottignies
FOD Financiën
Avenue Paul Delvaux, 13
1340 Ottignies
Telefoonnummer:
+32 2 578 61 96
Openbaar vervoer: 

Het station van gebouw van Ottignies-Louvain-La-Neuve bevindt zich aan 5 kilometers te voet. Bekijk de websites van de NMBS of van de TEC om je reisweg te plannen.

Openingsuren: 

Van 8u tot 16u.

Wegbeschrijving: 

Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:

 

Pagina laatst gewijzigd op 18 februari 2020.