Skip to main content

Interfederaal satellietkantoor Nijvel

Algemene informatie

  • 4 werkposten worden per dag ter beschikking gesteld. Wanneer de werkposten niet bezet zijn kan er eveneens gebruik gemaakt worden van een vergaderzaal voor 6 personen.
  • Richt u tot het gebouwcontact, de contactpersoon, op uw eerste dag in het satellietkantoor. U zal een sleutel ontvangen die toegang biedt tot het satellietkantoor en de parking.
  • Het satellietkantoor bevindt zich in het bijgebouw.
  • Er is een kitchenette beschikbaar.
  • Er is een parking beschikbaar achteraan het gebouw.

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk de handleiding (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto's

 
Adres: 
Interfederaal satellietkantoor Nijvel
Regie der Gebouwen
Faubourg de Namur, 15
1400 Nijvel
Telefoonnummer:
+32 6 728 19 22
Openbaar vervoer: 

Het gebouw ligt op 2 minuten wandelafstand van het Station Nijvel. Bekijk de websites van de NMBS of van De Lijn om je reisweg te plannen.

Openingsuren: 

Permanentie van 8u tot 16u30.

Wegbeschrijving: 

Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:

Pagina laatst gewijzigd op 18 februari 2020.