Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Interfederaal satellietkantoor La Louvière

Algemene informatie

  • 1 werkpost worden per dag ter beschikking gesteld.
  • De werkplekken bevinden zich in de vleugel D, op het gelijkvloers, lokaal D004
  • Je hebt toegang zonder badge tot het restaurant en tot de cafetaria. Ze bevinden zich in het blok S op het gelijkvloers. Het is enkel mogelijk om met de bankkaart te betalen.
  • Je mag gebruik maken van de parking van de FOD Financiën naast het gebouw.

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto's

 

 
Adres: 
Interfederaal satellietkantoor La Louvière
FOD Financiën
Rue Ernest Boucquéau, 15
Aile D
7100 La Louvière
Telefoonnummer:
+32 (0)2/ 57.54.867
Openbaar vervoer: 
Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk de websites van de NMBS of van de TEC om je reisweg te plannen.
Openingsuren: 
Van 7u. tot 19u.
Wegbeschrijving: 
Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:
 
 

Pagina laatst gewijzigd op 09 mei 2022.