Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Interfederaal satellietkantoor Hasselt

Algemene informatie

  • 1 werkpost wordt per dag ter beschikking gesteld.
  • Het kantoor is niet toegankelijk voor de satellietwerker van 15 april mei tot 30 juni (permanentie Tax-on-web).
  • Het satellietkantoor bevindt zich op het gelijkvloers, lokaal B 0.45, op de gang recht tegenover het onthaal. Het kantoor is bereikbaar zonder badge.
  • Er is een restaurant in toren C.

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto's

 

Adres: 
Satellietkantoor Hasselt
FOD Financiën
Voorstraat 43
3500 Hasselt
Telefoonnummer:
0257 83 628
Openbaar vervoer: 

Het gebouw is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk de websites van de NMBS of van De Lijn om je reisweg te plannen.

Openingsuren: 

Van 9 tot 17u.. Na 16u. is er geen vrije toegang meer. Het is mogelijk te werken tot 18u, maar als je na 16u even buiten gaat, kan je niet meer binnen.

Wegbeschrijving: 

Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:

Pagina laatst gewijzigd op 28 april 2022.