Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Interfederaal satellietkantoor Gembloux

Algemene informatie

  • 2 werkposten worden per dag ter beschikking gesteld
  • Bij je aankomst moet je de logistieke medewerker contacteren via de nummer 0479/08 51 08. Hij is bereikbaar van 9u tot 16u.
  • Het satellietkantoor bevindt zich op het gelijkvloers, lokaal 003
  • Op het gelijkvloers heb je toegang tot een ruimte om te eten. Het ruimte wordt ingericht met frigo, vaatwerken, mes en vork alsook een drinkfontein.Een automaat biedt je ook gerechten van Fedorest aan.
  • Je mag gebruik maken van de parking (200 plaatsen) van de FOD Financiën naast het gebouw. Je hebt geen badge nodig om toegang te hebben tot de parking. Voor de fietsen en moto’s is er geen parking.

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto

 

 

 

 

 

 

 


 

Contact

  • Maite Merino Anta - Verantwoordelijke logistieke cel
    ​02/57 86 196
Adres: 
Interfederaal satellietkantoor Gembloux
FOD Financiën
Chaussée de Wavre 46
5030 Gembloux
Telefoonnummer:
+32 257 86 196
Openbaar vervoer: 
Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk de websites van de NMBS of van de TEC om je reisweg te plannen.
Openingsuren: 
Van 9u tot 16u.
Wegbeschrijving: 
Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken::
 
 

Pagina laatst gewijzigd op 09 mei 2022.