Skip to main content

Interfederaal satellietkantoor Ciney

Algemene informatie

  • 1 werkpost wordt per dag ter beschikking gesteld.
  • Het satellietkantoor bevindt zich op de 2de verdieping.
  • Bij het begin van de satellietwerkdag meld je je steeds aan bij het onthaal. Dat is geopend van 8 tot 15.30u.
  • Er is en restaurant en een cafetaria op de 4de verdieping maar om toegang te krijgen moet je eerst naar het onthaal gaan. Je moet cash betalen.
  • Gratis parkeren is mogelijk achter het gebouw. Toegang via 'Rue Courtejoie'. Un parking communal gratuit est à votre disposition derrière le bâtiment. Accès par le côté du bâtiment, rue Courtejoie.

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto's

 

Adres: 
Interfederaal satellietkantoor Ciney
FOD Financiën
Ru Courtejoie, 17
5590 Ciney
Telefoonnummer:
0257/ 793 84
Openbaar vervoer: 
Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bekijk de websites van de NMBS of van de TEC om je reisweg te plannen.
Openingsuren: 
Van 8u. tot 16u.
Wegbeschrijving: 
Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:
 

Pagina laatst gewijzigd op 18 februari 2020.