Skip to main content

 

Opgelet: Fedweb wordt gearchiveerd op 25 juni 2024

Deze website gaat binnenkort offline. Alle info en updates vind je voortaan op www.bosa.belgium.be. Heb je vragen over de inhoud van de website, aarzel dan niet om het volgende contactformulier te gebruiken: https://bosa.belgium.be/nl/form/contact-us.

Interfederaal satellietkantoor Brussel (WTC III)

Algemene informatie

  • 8 werkposten worden per dag ter beschikking gesteld. Het kantoor bevindt zich in het gebouw van de FOD Beleid en Ondersteuning. Ideaal als je een selectie of een opleiding hebt en je erna ter plaatse wilt blijven werken. Reserveer wel je plaats op voorhand.
  • Onthaal: bij aankomst meld je je aan bij onthaal op de gelijkvloers
  • Ligging: 6de verdiep (open zone)
  • Er is gratis koffie of water in de coffee corner naast het kantoor. Je mag ook in de eethoek op de 6de verdieping eten of gebruik maken van het aanbod (broodjes, schotels om te verwarmen of salades) van de cafetaria van de FOD Beleid en Ondersteuning op het 3de verdiep.
  • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de parking van de FOD Beleid en Ondersteuning.

Verbinding met het netwerk

Voorafgaande configuratie van het draadloos netwerk ‘govroam’

Om toegangsproblemen tot het netwerk te vermijden, raden we je aan om in de mate van het mogelijke het draadloos netwerk govroam vanuit je organisatie (dus vóór je naar het satellietbureau van je keuze gaat) op je computer in te stellen. Je moet dit slechts 1 keer doen. Bekijk  de handleiding (PDF, 663.78 KB) (alleen beschikbaar in het Engels) om je met de configuratie te helpen of contacteer de ICT-dienst van je organisatie.

Als je toch problemen ondervindt bij het inloggen op het netwerk, contacteer dan steeds in eerste instantie de ICT dienst van jouw werkgever. Neem dus steeds de contactgegevens van je ICT dienst mee wanneer je wil werken in een satellietkantoor.

Foto's

Contact

Adres: 
Satellietkantoor Brussel (WTC III) (WTC III)
FOD Beleid en Ondersteuning
WTC III
Simon Bolivarlaan 30, bus 1
1000 Brussel
Telefoonnummer:
02 740 74 74
Openbaar vervoer: 

Het Noordstation bevindt zich op 2 minuten te voet. Bekijk de websites van de NMBS, de MIVB of van De Lijn om je reisweg te plannen.

Openingsuren: 

Van 8u tot 17.30u

Wegbeschrijving: 

Klik op onderstaande kaart om het kantooradres op Google Maps te bekijken:

Pagina laatst gewijzigd op 01 juni 2022.